Hacıosmanoğlu bu kez sözünü tutacak!

Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor deplasmanda Eskişehirspor'a 2-0 mağlup oldu. Alınan bu mağlubiyet Avrupa yolunda bordo mavili ekibi büyük sekteye uğratırken elde kalan tek hedeften de yavaş yavaş kopulması taraftarın ve camianın canını oldukça faz

Hacıosmanoğlu bu kez sözünü tutacak!
Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor deplasmanda Eskişehirspor'a 2-0 mağlup oldu.
 
Alınan bu mağlubiyet Avrupa yolunda bordo mavili ekibi büyük sekteye uğratırken elde kalan tek hedeften de yavaş yavaş kopulması taraftarın ve camianın canını oldukça fazla sıktı.
 
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sezon başında verdiği "zirvede olamazsak bırakırım" sözünü tutmadığı sıkça hatırlatılmaya başlanmışken bu kez Hacıosmanoğlu'nun söylediği bir başka söz gündeme oturdu.
 
Hacıosmanoğlu'nun katıldığı bir ödül töreninde Avrupa'yı önemsemediğini açıkça söyleyerek "Önümüzdeki yıl UEFA ve Türkiye Kupası'na yedek kadrolarla çıkacağız. Hedef şampiyonluk" ifadelerini kullanması taraftarlarca "Hacıosmanoğlu bu kez sözünü tutacak, Avrupa bize hayal" şeklinde yorumlandı.
 
Ayrıca Hacıosmanoğlu'nun lig devam ederken ve elde kalan tek hedef olan Avrupa Ligi'ni hafife almasının takımın motivasyonunu da bozabileceği belirtilirken Avrupa'dan gelecek olan maddi gelirin bordo mavili kulüp için büyük önem taşıdığı vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler