Hacıosmanoğlu bir an evvel istifa etmeli

Trabzonspor eski yönetim kurulu üyesi Engin Kara, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na istifa çağrısında bulundu. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminde yer alan ve daha sonra ayrılan eski yönetim kurulu üyesi Engin Kara, İbrahim Hacıosmanoğlu'n

Hacıosmanoğlu bir an evvel istifa etmeli

Trabzonspor eski yönetim kurulu üyesi Engin Kara, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na istifa çağrısında bulundu. 

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminde yer alan ve daha sonra ayrılan eski yönetim kurulu üyesi Engin Kara, İbrahim Hacıosmanoğlu'na sert eleştirilerde bulunarak kulübü daha çok zarar vermeden bir an evvel başkanlık koltuğundan ayrılması gerektiğini ifada etti.

Kara yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yola çıkarken tamamen eski düzenin değişeceği umudu ve verdiği sözlere güvenerek yola çıktıklarını belirterek, "Sonrasında yaşadıklarımıza ve şahit olduklarımızı görünce yollarımızı ayırdık. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kulübü bugün getirdiği durumu gördükçe bir Trabzonsporlu olarak kahroluyorum. Hacıosmanoğlu'nun Trabzonspor'dan bir an evvel uzaklaştırılması gerekiyor. Geldiği günden beri verdiği hiç bir sözü tutmadığı gibi Türk futbolunu bataklığa sürdüğünü iddia ettiği Yıldırım Demirören’e destek vermesi ne kadar tutarsız bir şahıs olduğunu göstergesidir. Trabzonspor’un kupasını çalanları aklamak için göreve getirilen Yıldırım Demirören’e destek vermek, Trabzonspor'un temiz futbol adına 3 Temmuz 2011 yılından bugüne kadar vermiş olduğu haklı davasını satmaktan başka bir anlam taşımaz” şeklinde konuştu.

Yıldırım Demirören'e bırakın destek vermeyi yanında bile yer alan bir insanın Trabzonspor kulübünü yönetmeye devam etmesini kabullenemediğini açıklayan Kara, "Hacıosmanoğlu bir an önce istifa ederek kulübün önünü açmalıdır ve Trabzonspor sevdalılarını artık üzmemelidir. Kulüp hiç bu kadar kötü yönetilmemişti. Aziz Yıldırım Trabzonspor kupasını gasp ederek şike yaptı, Hacıosmanoğlu ise koltukta bir gün daha fazla kalabilmek için her türlü yöntemi kullanıyor" diye konuştu.

Kara, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Yıldırım Demirören’i desteklemesinin bir başka anlamının da şike ve kupa mücadelesinin son bulduğu olduğunu söyleyerek, "TFF tarafından Trabzonspor'a avans olarak gönderildiği iddia edilen 23 milyon 400 bin TL için Demirören’e destek veriliyorsa bunun anlamı koca bir camianın onurunu satmaktır. Trabzonspor camiasının satılık onuru yoktur. İbrahim Hacıosmanoğlu’da bunu görecektir. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Yıldırım Demirören’i desteklemesinin bir başka anlamı da şike ve kupa mücadelesinin son bulduğudur. Bundan sonra verilecek temiz futbol savaşının ne anlamı olabilir. Şikecileri aklayanlar desteklemek, şike yoktur demekle eş değerdir. Böyle bir insan ile yola çıktığım için vicdan azabı duyuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler