Hacıosmanoğlu başarısızlığa doymadı!

Trabzonspor yönetim kurulu, seçimli olağan genel kurulun 5-6 Aralık'ta yapılmasınının kararlaştırıldığını duyurmasının ardından tavrı merak edilen İbrahim Hacıosmanoğlu ilk kez konuştu.   Başkanlığı geldiğinden bugüne herhangi bir başarı gösteremeyen ve c

Hacıosmanoğlu başarısızlığa doymadı!
Trabzonspor yönetim kurulu, seçimli olağan genel kurulun 5-6 Aralık'ta yapılmasınının kararlaştırıldığını duyurmasının ardından tavrı merak edilen İbrahim Hacıosmanoğlu ilk kez konuştu.
 
Başkanlığı geldiğinden bugüne herhangi bir başarı gösteremeyen ve camianın bölünmesinde etkin rol oynayan Hacıosmanoğlu, FOTOMAÇ'a yaptığı açıklamada "Başkanlığa yeniden adayım. Hesap soracağım" dedi. 
 
Avni Aker'de oynanan Konyaspor karşılaşmasında taraftarlar tarafından istifaya da davet edilen Hacıosmanoğlu'nun bunca başarısızlığa rağmen neden aday olmak istediği büyük bir merak konusu oldu. Hacıosmanoğlu'nun bu tavrı sosyal medyada da "Başarısızlığa doymadı, camiayı yıkmaya devam mı edecek" şeklinde yorumlarla karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor