"Hacıosmanoğlu bana küfür ediyor"

Trabzonspor eski başkanı Faruk Özak, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında sert ifadeler kullandı.  Kulübün, Hacıosmanoğlu döneminde çok kötü bir süreçten geçtiğini ve düzelmesi için en az 6 yıl gerektiğini belirten Özak, “Neredeyse kuruluşundan beri bu k

"Hacıosmanoğlu bana küfür ediyor"

Trabzonspor eski başkanı Faruk Özak, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında sert ifadeler kullandı. 

Kulübün, Hacıosmanoğlu döneminde çok kötü bir süreçten geçtiğini ve düzelmesi için en az 6 yıl gerektiğini belirten Özak, “Neredeyse kuruluşundan beri bu kulübün içindeyim. Ancak mevcut başkan yıllardır bana hakaret ediyor, küfür ediyor ama sesini çıkartan yok. Beni mahkemeye verdi. Sürekli bizimle uğraşıyor. Ancak, kulüpte aktif olarak görev almasam da, her zaman Trabzon’u düşünerek, başarılı olmasını isteyerek ve bu yolda mücadele ederek yaşamımı sürdüreceğim” dedi. 
 
"KONGRE, TARİHİ ÖNEM TAŞIYOR"
Aralık ayında yapılacak kongrenin, kulübün geleceği için son derece önemli olduğunu vurgulayan Özak, “Kongre gerçekten tarihi önem taşıyor. Kongrede iyi bir yönetim oluşturulamazsa Trabzon’un sonu karanlıktır. Düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Kimsenin egosunu ön plana çıkarmaması gerekiyor. Eğer kulübün geleceğini düşünüyorsak, kulübün ihtiyacı neyse onu yapmalıyız” şeklinde konuştu.
 
"KENETLENMEK GEREK"
Kongrede aday olmak gibi bir düşüncesinin olmadığını ifade eden ve Trabzonspor’u sevenlerin bir çatı altında birleştirilmesi gerektiğini söyleyen Faruk Özak, “Trabzonspor’da aktif olarak görev alma dönemimi kapattım. Bu kulübü yönetebilecek çok sayıda genç, yetenekli ve tutkulu insanlar var. Bunlardan birinin etrafında kenetlenmek gerek. Bunun dışında hareket edenler, kulübe büyük zarar verirler” dedi.
 
Habertürk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor