Hacıosmanoğlu Adaylık başvurusunu yaptı!

5-6 aralıkta yapılacak olan Trabzonspor Genel Kurulu için aday olacağını açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu başvurusunu Divan Başkanlık Kurulu'na yaptı. İbrahim Hacıosmanoğlu adına başvuruyu Yönetim Kurulu üyesi Köksal Güney ve Ömer Yeşilyurt yaparken Divan

Hacıosmanoğlu Adaylık başvurusunu yaptı!

5-6 aralıkta yapılacak olan Trabzonspor Genel Kurulu için aday olacağını açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu başvurusunu Divan Başkanlık Kurulu'na yaptı.

İbrahim Hacıosmanoğlu adına başvuruyu Yönetim Kurulu üyesi Köksal Güney ve Ömer Yeşilyurt yaparken Divan başkanlık Kurulu adına başvuruyu Mehmet Ongan aldı. Ömer Yeşilyurt başvuru sonrası herhangi bir açıklama yapmadı.

Listede Yakup Karadeniz, Osman Necip Sevinç, Turgay Gümüş, Nevzat Kaya, Eray Kapıcı, Resul Kalkan, Yaşar Erbaşan, Hakan Gedikli ve İbrahim Coşkuner olduğu öğrenildi.

Ayrıca Divan Başkanlık Kurulu tarafından Başkan Adaylarına imzalatılan 1 yıl taahhüdü İbrahim Hacıosmanoğlu'nun gelmemesi nedeniyle imzalanmadı.

agxxvgfwipwb4jedcnhumgusxcn_tsfn4m1x3hwxoofm.jpg

 

ahgxaokuqijq1ki4oii5_uy5qe8xuritf6l8lwoep2pb.jpg

aub-uaw2kjfiug0n0tr9tze35x7rnqd3xcddpdfsso9f.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler