Hacıosman Demirören’i neden destekledi?

Trabzonspor’da yönetimin Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçiminde Yıldırım Demirören’i desteklemesinin perde arkası ortaya çıktı. Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF seçimleri öncesi İstanbul’da havaalanında Cumhurbaşkanı Erdoğan

Hacıosman Demirören’i neden destekledi?

Trabzonspor’da yönetimin Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçiminde Yıldırım Demirören’i desteklemesinin perde arkası ortaya çıktı.

Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF seçimleri öncesi İstanbul’da havaalanında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde Erdoğan’dan para istediği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da adres olarak Yıldırım Demirören’i gösterdiği iddia edildi.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine Trabzonspor yönetimi yapılan TFF seçiminde Yıldırım  Demirören’i desteklemiş bunun ardından da yaklaşık 30 milyon TL’lik parayı ertesi gün kasasına koyduğu iddia edilmişti.

Trabzonspor Yönetiminin yaşadığı maddi sıkıntıların ardından Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu denli sessiz kalışı ve hiçbir açıklama yapmayışı kafalarda soru işareti bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor