Haber61'in spor ajandası

MUHARREM USTADAN YÖNETİMİNE İKİ BÜYÜK İSİMTrabzonspor’da henüz kongre tarihi belli değil . Ancak başkan adayları büyük gizlilik içinde çalışmalarını sürdürüyor. Kongre tarihinin açıklanmasını bekleyen Muharrem Ustanın tüm hazırlıklarının tamam olduğu söyl

Haber61'in spor ajandası

MUHARREM USTADAN YÖNETİMİNE İKİ BÜYÜK İSİM

Trabzonspor’da henüz kongre tarihi belli değil . Ancak başkan adayları büyük gizlilik içinde çalışmalarını sürdürüyor. Kongre tarihinin açıklanmasını bekleyen Muharrem Ustanın tüm hazırlıklarının tamam olduğu söyleniyor . Bir önceki listeden sadece DR Ahmet Çubukçu ve Gençağa Meriç’i listesine alan Usta iki güçlü ismi daha yönetimine aldı. Asaşpen sahibi Safa Bayar Yavuz ile Vodafone’nun finanstan sorumlu Trabzonlu Genel müdürü yardımcısı Derya Hatiboğlu.

Usta kongreni tarihi netleşmediği için çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde yürütüyor . Ama haber61 özverili çalışmaları sonucu bu isimleri sizlere herkesten  önce verme başarısı gösteriyor

 

EMİN KAHRAMAN TRABZONSPOR’UN KURTULUŞ REÇETESİNİ UZMAN BİR KADROYA HAZIRLATIYOR

EMİN KAHRAMAN TRABZONSPOR’UN KURTULUŞ REÇETESİNİ UZMAN BİR KADROYA HAZIRLATIYOR

Dört gün İstanbul’da kalarak hem listesine almayı planladığı isimlerle hem de eski yöneticilerle bir araya gelen Emin Kahraman Pazar  akşamı Trabzon’a döndü.

Kahraman’ın listesinde netleşen tek isim Yusuf  Hayırlıoğlu .

Önümüzdeki hafta basın ziyaretlerine başlamayı planlayan Emin Kahraman  Bordo Mavili takımın hesaplarını da kulüpten isteyecek . Ankara’da uzman bir ekip kuran  Kahraman Trabzonspor’a kaynak bulma ve ekonomik sıkıntıların aşılması için projeler hazırlatıyor .

“Yönetim kontrol eden ve onay veren birimdir” diyen Emin Kahraman Trabzonspor’da kurumsal kimlik altında kulübü profesyonellerle yönetmeyi planlıyor .

Kahraman yönetime alacağı isimlerden sıcak para sorununun aşmak için belli  oranda para sözü de aldığı ifade ediliyor .

 CELİL HEKİMOĞLU KARARGAHI İSTANBUL’A KURDU

 CELİL HEKİMOĞLU KARARGAHI İSTANBUL’A KURDU

Trabzon’da ilçeleri gezerek genel kurul üyeleriyle yüz yüze görüşen Celil Hekimoğlu Pazar günü İstanbul’a gidereke karargahını oraya kurdu .

Perşembe gününe kadara İstanbul’da kalacak olan Hekimoğlu bir yandan  eski yöneticilerle bir araya geliyor ,bir yandan da listesini şekillendirmek için yönetici adaylarıyla görüşmeler yapıyor .

Son seçimde Muharrem Usta ile  birlikte seçime giren Celil Hekimoğlu’nun  listede beraber olduğu Bordo mavili takımın eski yöneticisi Bekir Bülbüloğlu’nu listesine almak için ikna ettiği öğrenildi.

 AHMET ÇUBUKÇU ADAYLARA ATEŞ PÜSKÜRÜYOR

 AHMET ÇUBUKÇU ADAYLARA ATEŞ PÜSKÜRÜYOR

Ahmet Çubukçu Trabzonspor’un kongre tarihinin belli olmadan adayların ortaya çıkıp “ben adayım” demesinin Trabzonspor’un başkanlık makamına büyük saygısızlık olduğunu söyledi.

Ortada ne alınmış bir kongre kararı var. Nede  belli olan bir kongre tarihi diyen Ahmet Çubukçu  herkes sandığa saygı duymalı.  Herkes ortaya çıkmış “adayım “diyor  neye göre , hangi kritere göre ? bizim Arafil boyunda manav  Tahsin bana “Trabzonspor’a  herkes aday oluyor. Bende aday olmayı düşünüyorum “ diyor.  Artık Trabzonspor başkanlığı ile alay edilir hale gelindi. Herkes  beklesin kongre tarihi belli olsun ondan sonra kim aday olmak isterse çıkar olur .o zaman söyleyecek bir sözümüz olmaz .Ama şimdi adayım demek çok etik bir davranış değil diye konuştu .

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor