Haber61 yazdı Yargıtay açıkladı

NE DEDİYSEK O! Trabzonspor ve Trabzon ile ilgili haberleri ilk olarak kamuoyuyla buluşturan Haber61’in yine bir habercilik başarısı göstererek, Trabzonspor’un Yargıtay’daki “Kongre davası”nın sonuçlanmasını kısa bir zaman dilimi içerisinde okurlarına duyu

Haber61 yazdı Yargıtay açıkladı

NE DEDİYSEK O!

Trabzonspor ve Trabzon ile ilgili haberleri ilk olarak kamuoyuyla buluşturan Haber61’in yine bir habercilik başarısı göstererek, Trabzonspor’un Yargıtay’daki “Kongre davası”nın sonuçlanmasını kısa bir zaman dilimi içerisinde okurlarına duyurmayı başarmıştı.

7 Ekim’de yayınlanan haberimizin ardından bugün Yargıtay dava sonucunu resmen açıkladı. Yargıtay’ın resmi internet sitesinden yayınladığı dava sonucunda, Yargıtay 18.dairesi daha önce yerel mahkemenin kararını onarken yönetimin yaptığı karar düzeltme başvurusunu redderek Haber61’i resmen doğruladı.

HABER61’İN 7 EKİM’DE YAYINLADIĞI HABER

haber6111.jpg

Konu ilgili Haber61 Spor servisine açıklamalarda bulunan Ali Sait Yılmaz’ın Avukatı Eda Lermi, "karar 6 Ekim’de çıktı ve bizi o dönemde Trabzonspor  resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile yalanlamış ve vatan hainliği ile suçlamıştı. Gelinen noktada biz haklı olduğumuzu bir kez daha bu kez belgeli bir şekilde ispat ettik. Biz belgelere dayanarak konuşmak durumundayız dedi.Bundan sonra Trabzonspor’da konu alakalı yaşanacaklarla ilgili bilgi veren Avukat Lermi,bundan sonra ki süreçte Olağan Kongre olacağını belirtti.

 

yargitay-karar.jpg

TRABZONSPOR YALANLAMIŞTI

Haber61’in yazdığı haberin bir gün sonrasında 8 Ekim’de Trabzonspor bir açıklama yaparak kongre ile ilgili Yargıtay’ın karar vermediğini iddia ederek, bunu söyleyenleri de hainlikle suçlamıştı. Ancak Yargıtay’ın yaptığı açıklama sonrası bordo mavili yönetimin yaptığı bu açıklamadaki amacın kamuoyunu yanıltarak algı operasyonu düzenlemek olduğu net olarak görüldü.

TRABZONSPOR’UN 7 EKİM’DEKİ AÇIKLAMASI

8ekimtravbz.jpg

Haber: Tuncay Lakot/ Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor