Gurbetçi yıldızdan Trabzonspor itirafı

Türk Milli Takımının da formasını giyen gurbetçi yıldız Yunus Mallı Trabzonspor'dan kendisine teklif geldiğini ancak kabul etmediğini itiraf etti.   Milliyet'e konuşan Yunus Mallı Trabzonspor'un yanı sıra Beşiktaş'tan teklif aldığını ve teklifleri kabul e

Gurbetçi yıldızdan Trabzonspor itirafı
Türk Milli Takımının da formasını giyen gurbetçi yıldız Yunus Mallı Trabzonspor'dan kendisine teklif geldiğini ancak kabul etmediğini itiraf etti.
 
Milliyet'e konuşan Yunus Mallı Trabzonspor'un yanı sıra Beşiktaş'tan teklif aldığını ve teklifleri kabul etmediğini söyleyerek "Mainz'le 3 yıllık sözleşme yeniledim.
Benim isteğim Avrupa’da oynamak. Ama ileride tabii ki Türkiye’de oynamak isterim. Türkiye’den teklifler geldi bana. Trabzonspor ve Beşiktaş’tan teklif vardı. Ben Almanya’da kalmak istedim. Gelişimim açısından buranın daha fazla yarar sağlayacağını düşündüm. Kariyerimde daha iyi yerlere gelmek için daha fazla çalışıp, gelişmem lazım. Bu yüzden durmak yok, çalışmak var. " ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler