Güray'dan Trabzonspor'a mesaj

Trabzonspor’la adı sıkça anılan Akhisar Belediyespor’un yıldızı Güray Vural, açıklamalarda bulundu 27 yaşındaki yetenekli futbolcu, iki kulübün transferi hakkında görüştüğünü söyleyerek, “İnşallah görüşmeler olumlu sonuçlanır ve ben de Trabzon’a gelirim”

Güray'dan Trabzonspor'a mesaj

Trabzonspor’la adı sıkça anılan Akhisar Belediyespor’un yıldızı Güray Vural, açıklamalarda bulundu

27 yaşındaki yetenekli futbolcu, iki kulübün transferi hakkında görüştüğünü söyleyerek, “İnşallah görüşmeler olumlu sonuçlanır ve ben de Trabzon’a gelirim” mesajını iletti. “Trabzonspor’u kim istemez ki” diyen Güray, “Şu an için net bir şey yok ama umuyorum ki önümüzdeki hafta bu iş olumlu sonuçlanacaktır. Kulüpler arlaşırsa seve seve Trabzon’a gelirim. Birçok Trabzonlu arkadaşım var. Özellikle şu an Akhisar’da birlikte forma giydiğim Kadir, Abdulkadir ve Caner de bana Trabzonspor için olumlu referanslar veriyorlar. Aslında Trabzonspor hakkında fazla bilgi de almaya gerek yok. İnşallah bu iş olacak. Benim için de bu transfer çok iyi olur” sözleriyle Bordo- Mavili formayı giymek için can attığını gösterdi.

Karadeniz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor