Güray Vural'da son durum!

Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupasında Hüseyin Avni Aker stadında Akhisar Belediyespor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada rakibi ile girdiği hava topu mücadelesinde düşerek sakatlanan ve oyuna devam edemeyen yeni transferi Güray Vural'ın sağlık durumu konu

Güray Vural'da son durum!
Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupasında Hüseyin Avni Aker stadında Akhisar Belediyespor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada rakibi ile girdiği hava topu mücadelesinde düşerek sakatlanan ve oyuna devam edemeyen yeni transferi Güray Vural'ın sağlık durumu konusunda açıklama geldi.
 
Bordo mavili kulübün Kulüp doktoru Op. Uzm. Dr. Ufuk Şentürk “Sağ kolu üzerine düşen  futbolcumuz Güray Vural’ın dirseğinin çıktığı tespit edilmiş ve ani müdahale ile saha içinde dirseği tekrar yerine yerleştirilmiştir. Yapılan radyografik incelemeler sonucunda herhangi bir kırığa rastlanmamıştır.  Oyuncumuzun tedavisine başlanmış olup önümüzdeki günlerde MR incelemesi de yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor