"Güray transferi çok uzadı"

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Güray Vural ile ilgili açıklamalarda bulundu.   "GÜRAY TRANSFERİ ÇOK UZADI Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor arasında Güray Vural transferinin bir an önce nokt

"Güray transferi çok uzadı"
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Güray Vural ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
"GÜRAY TRANSFERİ ÇOK UZADI

Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor arasında Güray Vural transferinin bir an önce noktalanması gerektiğini kaydeden Arslan, şunları söyledi:

"Futbolcunun iç dünyasını bilemem ama bir gözlemci olarak Türkiye’de çok ciddi paralara oynayan çok yüksek ücretler alan futbolcu grubu ve kulüpler var. Şimdi ilk yarı çok iyi gösterdiğimiz performans bazı oyuncularımızın talep edilmesine neden oldu. Yani büyük takımlar dediğimiz yurt içi ve yurt dışından takımlar oyuncularımızı istiyor. Burada ister istemez, oyuncuların farklı duygulara kapılması normaldir. Ben bu transfer sezonunun bir an önce bitmesini istiyorum. Şu anda örneğini yaşadığımız Güray transferinde süreç uzadı. Ben de teknik direktör olarak şu an Güray 3 gün sonra benim takımında mı ben bunu bilmiyorum. Bu kafa karışıklıkları hani futbolcuda da oluyor, teknik direktörler de oluyor. Çünkü kimle yola devam edeceksiniz bunu bilmemiz gerekiyor. "

Transferin gerçekleşmesi halinde Alper ile Soner'in kadrolarına katılacağına dikkat çeken Arslan;" Yoksa saha içinde farklı kafa karışıkları da olabilir. Güray transferi gerçekleşirse bizlere sunulan iki oyuncu Soner ve Alper var. Biliyorsunuz Trabzonspor ile takas yoluyla bunun üzerinde durulmuştu. Güray gitmezse şu an gelecek bir oyuncu yok. Ben Soner ve Alper’in önemli oyuncu olduklarını düşünüyorum. Tabi ki uyum hemen sağlama gibi bir söz konusu değil. Düşünün sezon başı 40 ile 45 günlük süren idman periyotları, hazırlık maçları sonra lige giriyorsunuz. İlk 4 ile 5 haftadan sonra takım cevap vermeye başladı. Şimdi gelen oyuncu hemen muhakkak katkı verecek ama uyum ve adaptasyonu ben hemen beklemiyorum. İzledim Soner ve Alper’i antrenman olarak fiziksel olarak da çok iyi bir seviyede görmedim, işin gerçeğini söylemek gerekirse televizyondan izlediğim kadarıyla. Ama beraber çalışma fırsatımız da olmadı, kısa sürede bunları aşmamız gerekiyor. Ama önemli oyuncu olduklarını düşünüyorum, bilhassa Alper Kayserispor’da çok iyi işler yaptı. Ama Soner de Türkiye liglerinde son 5 sezona en önemli en genç orta saha oyuncusu olarak gösterildi. Ama o hedeften geriye düştü biraz. Bizim takımımızda gelirlerse öyle bir şey gerçekleşirse yine üst seviyeye çıkacağına inanıyorum yetenek olarak. Ben Güray’ın takımda kalmasını isterdim. Ama burada Güray için önemli bir maddi durum var. Yani hayati şartlarını çok değiştirebilecek, büyük takımda oynama hayalini gerçekleştirecek. Yani Güray’a o konuda saygı duyuyorum. Güray, sezon sonu serbest çıkacak. Kulübe bir şeyler kazandırıp gitme düşüncesinde olduğu için öyle bir şey gerçekleşiyor. Yoksa biz Güray’a kaptanlık verdik, takımdan gitsin diye değil, burada kalsın diye."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor