Güneş'ten Trabzonspor maçı öncesi sitem!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmanda 2-1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güneş, Trabzonspor maçında Marcelo ve Alexis'in oynayamayacak olması ile ilgili sitem etti.

Güneş'ten Trabzonspor maçı öncesi sitem!
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmanda 2-1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güneş, Trabzonspor maçında Marcelo ve Alexis'in oynayamayacak olması ile ilgili sitem etti.

Şenol Güneş'in maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

Maçı değerlendiren teknik adam, "Oyun başından sonuna kadar oyunun hakimi bizdik. Maçın sonunda hatalarımız oldu. Rakibe orta atma şansı verdik. Fazla pozisyon bulduk, az gol attık. Böyle bir maçta gol yemeden daha farklı skorla bitirebilirdik. Oyuncuların emeğine sağlık. Gittiğimizde kaçırdığımız gereksiz pozisyonlar var. Verdiğimiz az pozisyon var ama, olmaması gerekiyor" diye konuştu.

Kerim Frei'ın performansı için konuşan Güneş, "Kerim iyiydi, iyi çalıştı. Zaman zaman eksikleri var. Bütün oyuncular bizim oyuncularımız. Önemli olan kim oynarsa oynasın, ne yaptığı. Bu takım oyunu. Bugün itibariyle görev alan arkadaşlar en iyisini yaptı. Görev almadığında da takımın sevincine ortak olmalı. Önemli olan oynayanların kendi oyununu oynayıp oynamadığı. Oynamayan üzerine yorum yapılmaz ki. Oynayan iyi oyuncuysa zaten taşır. Birkaç oyuncumuzun ufak tefek aksaması oldu" dedi.

Trabzonspor maçında Marcelo ve Alexis'in oynayamayacak olması ile ilgili konuşan Güneş, "Sınırdaki oyuncu burada sarı kart görse, bir maç sonra yok. Ama lisanslı oyuncumuz bu maçta erteleme maçı diye yok. Futbolcuya haksızlık. Olmuştur tabii, şartlar neyse uyacağız. Trabzonspor büyük bir camia. Alexis ile Marcelo'nun olmaması bizim için tabii ki sıkıntı" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'in basın toplantısındaki açıklamaları ise şöyle:

Şenol Güneş yaptığı açıklamada, maçta galibiyeti hak eden tarafın kendileri olduğunu belirterek, "Maça kazanmak için çıktık. Oyunun tamamına bakarsak oyuna hakim olan bizdik. Çok pozisyonumuz var. Az pozisyon verdik. Son 10 dakikalık bölümde hem oyunda düşmeler oldu, hem de bir gol yedik. Rakibin net pozisyonu yoktu. Bir ataktan yediğimiz bir gol var. Eksiğimiz o, onun dışında bir eksiğimiz yok. Hücuma çıktığımızda kazandığımız pozisyonları gole çevirebilirdik. Son bölümlerde kaçan gol sonrası karşı karşıya kaldığımız pozisyonlar var. O eksiklerin dışında tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Zor bir maçtı. Rakibimiz de dirençliydi. Son haftalarda istikrarlı bir görüntüsü var. Kupada yarı finale geldi. Rize'nin tüm maçlarda sahasının dolması gerektiğini söylüyordum. Bu maçta saha doluya yakındı. İnşallah hep öyle devam eder. Herhalde biraz Rizespor'u, biraz da bizi izlemeye geldiler. Ben istiyorum ki Rizespor'un her maçında saha böyle dolu olsun. Güzel bir ortam vardı. Eskiye göre sahası da düzelmişti. Daha iyi bir zemin ve daha iyi bir tribün vardı. Hak eden takımın da biz olduğumuzu düşünüyorum. Rizespor'un da iyi bir takım olduğunu ve elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Biz baskı yapınca hızlı çıkışlarını yapamadılar. Yoksa oyun anlayışları gayet iyiydi. Deplasmanda oynayıp 3 puan almak sevindirici. Diğer maçlarda da 3 puan alırsak daha güçlü ve moralli oluruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor