Güneş'ten Beşiktaş açıklaması!

Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş hakkında çıkan "Beşiktaş'a gidecek" iddiaları üzerine açıklamalarda bulundu.İşte Güneş'in açıklamaları:Beşiktaş'ın benimle çalışma düşüncesinden haberdarım. Şu ana kadar masaya oturma aşamasına gelmedik. Başkan Fikre

Güneş'ten Beşiktaş açıklaması!

Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş hakkında çıkan "Beşiktaş'a gidecek" iddiaları üzerine açıklamalarda bulundu.

İşte Güneş'in açıklamaları:

Beşiktaş'ın benimle çalışma düşüncesinden haberdarım. Şu ana kadar masaya oturma aşamasına gelmedik. Başkan Fikret Orman olsun, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi olsun, yönetim olsun değer verdiğimiz insanlar. Beşiktaş Kulübü'nden 'Hocam sizinle görüşmek istiyoruz' şeklinde bir talep geldi. Ben Şampiyonlar Ligi finali için Berlin'deydim, döndüğümde görüşebileceğimizi ifade ettim. Şimdi İstanbul'dayım, bugün- yarın oturup sohbet edeceğiz.

Beşiktaş değer verdiğimiz bir camia. Bize karşı bir teveccüh olduğunu görüyorum. Bundan mutluyum ve teşekkür ediyorum."

"BEKLENTİLER DAHA BÜYÜK"

"Yönetim ile yapacağımız sohbette Beşiktaş Kulübü planlarını ve beklentilerini ortaya koyacaktır. Biz de kendi hedeflerimizi, planlarımızı ve beklentilerimizi ortaya koyarız. Burada önemli olan ortaya bir değer koyabilmek, bir değer katabilmek. Beşiktaş'ın daha büyük beklentileri var. Bunu nasıl gerçekleştirebiliriz bunları da görmek ve cevap vermek lazım. Burada önemli olan gelirken değil, giderken nasıl değerler bıraktığınız. Ben anlaştığım her takımda imza atmadan önce neler yapabiliriz, nasıl başarılı olabiliriz bunun cevaplarına bakarım.

(İran'dan gelen teklifle ilgili) Doğrudur. Bazı temaslar oldu. Yorucu bir ligden çıktık. Şu ana kadar hiçbirini değerlendirme zamanım olmadı. Hiçbir teklife cevap vermedim. Önümüzdeki hafta değerlendireceğim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor