Güneş Uzakdoğuya mı ?

Trabzonspor'un efsane ismi Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş'e teklif yağıyor. Güneş'e gelen en ciddi teklifin ise Uzakdoğu'dan olduğu öğrenildi.Haber61 spor servisinin edindiği bilgye göre; Tecrübeli teknik adamı Türkiye'den Beşiktaş ve Galatasaray'

Güneş Uzakdoğuya mı ?

Trabzonspor'un efsane ismi Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş'e teklif yağıyor. Güneş'e gelen en ciddi teklifin ise Uzakdoğu'dan olduğu öğrenildi.

Haber61 spor servisinin edindiği bilgye göre; Tecrübeli teknik adamı Türkiye'den Beşiktaş ve Galatasaray'ın yanı sıra Çin ekibi Shanghai Greenland FC'nin ısrarla istediği öğrenildi.

Daha önce Güney Kore'de çalışan ve Uzakdoğu'da oldukça ünlenen Güneş Trabzonspor’un eski Brezilyalı golcüsü Henrique’niun forma giydiği  Çin’in Shanghai Greenland Football Club'dan astronimik bir teklif aldı.

Trabzonspor’un eski teknik direktörü Güneş’e Shanghai kulübünün yanı sıra Beşiktaş ve Galatasaray’dan da ciddi teklifler var. İki kulüpten de resmi teklif alan Güneş’in Türkiye’de mi kalacağı yoksa Uzakdoğu’yu mu tercih edeceği önümüzdeki günlerde netleşecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor