Güneş: Kazanmak için oynayacağız

Trabzonspor - Bursaspor maçı öncesinde Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.Güneş şöyle konuştu;İki takımda şampiyonluk görmüş büyük camialar. Futbol şehirleri ve iyi oyuncular var. İki takımında iyi oyun ortaya koyacağını düşünüyorum. Hak edenin kazanacağı

Güneş: Kazanmak için oynayacağız

Trabzonspor - Bursaspor maçı öncesinde Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Güneş şöyle konuştu;

İki takımda şampiyonluk görmüş büyük camialar. Futbol şehirleri ve iyi oyuncular var. İki takımında iyi oyun ortaya koyacağını düşünüyorum. Hak edenin kazanacağı bir karşılaşma olmasını diliyorum. Biz kazanmak için oynayacağız tabiki.

Futbol bir keyif oyunu. Kavga değil bir yarışma. Bunun içerisinde yenilmek var, gol atıp yemek vare. Bazen kolay goller gelir bazen zor goller gelir. Sezon başında gol atamıyoruz diye eleştiriliyorduk, şimdi çok gol atıyoruz ancak gol de yiyoruz. Bizim için tecrübe yılı oldu. Genelde çok az gol yiyerek kaybettik, çok gol atarak kazandık. Bizim de özelliğimiz bu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler