Gümühane'nin o ilçesine Bordo mavi sokak yapılacak

Gümüşhane’nin Torul İlçesi Kaymakamı Hakan Kafkas, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Güney, hakim Anıl Abdülhalim Efe, İlçe Tarım Müdürü Evren Özdemir ve Torul Trabzonsporlular Derneği Başkanı Veysel Küçüköner Trabzonspor'u ziyaret ettiler.

Gümühane'nin o ilçesine  Bordo mavi sokak yapılacak
Gümüşhane’nin Torul İlçesi Kaymakamı Hakan Kafkas, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Güney, hakim Anıl Abdülhalim Efe, İlçe Tarım Müdürü Evren Özdemir ve Torul Trabzonsporlular Derneği Başkanı Veysel Küçüköner Trabzonspor'u ziyaret ettiler.

Başkan Muharrem Usta, Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Egemen, Altyapı Koordinatörü Suat Şen, Altyapı Koordinatör Yardımcısı Okan Alemdaroğlu ile Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Özdemir’le görüşen Kafkas, “Trabzonspor bizim sevdamız. Bu sevdamızın içine şimdi hemşerimiz Ulaş Özdemir’i de kattınız. Torul’un neredeyse tamamı Trabzonsporlu. Trabzonspor’un maçının olduğu gün sokakta kimseyi bulamazsınız. Bordo mavili renklere büyük bir aidiyet duygusu var. Öyle ki bu en yaşlısından ilkokuldaki çocuklarımıza kadar sirayet etmiş. Trabzon dışındaki Trabzonsporluların varlığı, kulübüne bağlılığı hakikaten çok güzel. Trabzonspor’un Avni Aker’de maçlarının olduğu gün, ilçemizden onlarca araçla yola çıkan vatandaşlarımız akın akın Trabzon’a geliyor. Bu duygu birliğini daha da pekiştirmek istiyoruz” dedi.

Başkan Muharrem Usta, Trabzonspor’un büyük bir çınar olduğunu, bu çınarın altında sadece Trabzonlu Trabzonsporluların değil, Mardinli, Urfalı, Ankaralı, İzmirli, Gümüşhaneli, Bayburtlu, Rizeli, Artvinli, Ardahanlı Trabzonsporluların da bulunduğuna dikkati çekti.

“Bu taraftarlarımız için hakikaten ‘Trabzonspor’ deyince akan sular duruyor. Beni Türkiye’nin her tarafından Trabzonsporlular arıyor. Yanı başımızdaki Gümüşhane, Rize, Artvin, Bayburt, Giresun, Ordu, Erzurum ve Erzincan gibi şehirlerimizde on binlerce taraftarımız var. Evet onlar Trabzonspor’u çok seviyor. Ama içlerinde Trabzon’u, kulübümüzü ve Avni Aker’i görmemiş olanların sayısı da oldukça fazla. Küçüğünden büyüğüne, üniversitelisine varıncaya kadar. Onları aramıza katmamız lazım. Bir olduğumuzu, beraber olduğumuzu göstermemiz lazım. Sosyal sorumluluğumuzu hep beraber yerine getirmemiz gerekiyor. Şimdi bununla ilgili bir çalışma yapıyoruz. Yanı başımızdaki şehirlerimizde ilkokulda, lisede, üniversitede okuyan çocuklarımızı maçlara getirmek istiyoruz. Gelsinler Trabzon’u görsünler, müzemizi gezsinler, kulübümüzde futbolcularımızla sohbet etsinler sonra Avni Aker’de maçlarımızı izlesinler” diye konuştu.

Başkan Muharrem Usta, “Bunun ilk ayağını Torul’dan başlatalım. 40 çocuğumuzu bu haftaki Sivas maçına getirtelim. O çocuklarımızı kazanalım, geleceğimizi onların üzerine hep birlikte inşa edelim” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Kafkas da, “Gerçekten çok mutlu olduk. Bizim düşündüklerimizin fazlasını siz zaten dile getirdiniz. Bizim bir isteğimiz daha var. Belediye başkanımızla da görüşerek, onun da onayını alarak Torul’a bordo mavi bir sokak yapmak istiyoruz. Trabzonspor’umuz buna mihmandarlık eder ise çok memnun kalırız” dedi.

Muharrem Usta da, “Çok memnun kalırız. Arkadaşlarımızla konuyu masaya yatıralım ve çalışmaya başlayalım” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Başkanımız Muharrem Usta, Kafkas’a bordo mavi forma ve çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler