Gümrükçüoğlu'ndan TS-BJK maçı açıklaması!

Bu akşam oynanması beklenen ancak yoğun kar yağışından dolayı ertelenmesi gündemde olan Trabzonspor - Beşiktaş mücadelesinden önce Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu"Bu akşamki Trabzonspor-Beşiktaş müsabakasının tehir edilip edilmeyeceği

Gümrükçüoğlu'ndan TS-BJK maçı açıklaması!

Bu akşam oynanması beklenen ancak yoğun kar yağışından dolayı ertelenmesi gündemde olan Trabzonspor - Beşiktaş mücadelesinden önce Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu"Bu akşamki Trabzonspor-Beşiktaş müsabakasının tehir edilip edilmeyeceği hakemlerimizin vereceği karara bağlıdır. Biz bu konuda üzerimize düşen ne varsa yerine getiririz fakat nihayet hakemlerimizin ve Federasyon'un vereceği karara bağlıdır. Ben bu vesile ile Trabzonspor'umuza başarılar diliyorum. Misafir takımıza 'Trabzon'a hoş geldiniz' diyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor