Gülerce'den soyadı gibi komik iddia

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce yine rotayı şaşırdı

Gülerce'den soyadı gibi komik iddia

Bir dönem adı Fethullah Gülen cemaati ile anılan Star gazetesi yazar Hüseyin Gülerce,stand-up yapmaya başladı. Gülerce'nin yeni görevi F.Bahçe başkanı  Azız Yıldırımı şikeden aklamak.
Gülen cemaatinin  içinde yer aldığı dönem 3 Temmuz Şike süreci ile ilgili çıtını çıkarmayan Gülerce'nin sözleri içersinde  bir tek mantıklı ifade  bulunmuyor.
Trabzonspor taraftarları Gülerce’nin TV programında Aziz Yıldırımk hakkında söylediği  ifadelerini komik ötesi bulurken Gülerce’ hakkında  “ Sabah alması gereken ilaçları akşam , akşam alması gereken ilaçları da sabah alınca ortaya bu  mesnetsiz iddiaları atıyor  demeye başladı

Kafaları karıştırmak için  garip, tutarsız ve mesnetsiz  beyanlarda bulunan Gülerce  3 Temmuz şike davası hakkında konuştu. Gülerce, CNN Türk’te katıldığı programda şike davasının asıl hedefinin Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe olduğunu söyledi.
FETÖ ile ilgili bilgiler veren Gülerce, şike davasının Aziz Yıldırım’ı tasfiye etmek için başlatıldığını belirterek Trabzonspor taraftarından büyük tepki aldı.
İşte Gülerce’nin canlı yayındaki sözleri:
“Aziz Yıldırım, uçakta bir arkadaşına Fethullah Gülen hakkında tepki gösteriyor. O da gidiyor bunu Gülen’e söylüyor. Gülen de buna takıyor. Şike operasyonu için de bu yüzden düğmeye basılıyor. Aziz Yıldırım’ın Gülen hakkındaki olumsuz görüşlerinin Türkiye’nin en çok taraftarı olan camiaya sirayet etmesi istenmedi. Fethullah Gülen, Aziz Yıldırım’ın kendisi ile ilgili olumsuz düşüncelerinden rahatsız olduğu için şike operasyonu yaptı. Ben Galatasaraylıyım. Yalovaspor’un eski başkanıyım. Şike, Türk futbolunda her zaman vardı ama o süreç şike süreci değildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler