GS'nin istediği yıldızı Trabzon'a yazdılar

Daha önce Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Filip Djuricic, Trabzonspor'un transfer listesinde.Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu beşinci sırada tamamlayan ve önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor'da trans

GS'nin istediği yıldızı Trabzon'a yazdılar

Daha önce Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Filip Djuricic, Trabzonspor'un transfer listesinde.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu beşinci sırada tamamlayan ve önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Özellikle Portekiz ve İngiliz basınında yer alan haberler göre Trabzonspor'un listesindeki son yıldız Filip Djuricic.

Bonservisi Benfica'da olan ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını İngiliz ekiplerinden Southampton'da kiralık olarak geçiren Sırp oyuncu Filip Djuricic, son iddialara göre bu sezon Trabzonspor'a kiralanabilir. U21 şampiyonasında Sırbistan ile Almanya'ya da bir gol atan Djuricic, dış basındaki haberlere göre satın alma opsiyonu Trabzonspor'da olacak şekilde Karadeniz ekibine kiralanabilir. Daha önce Hollanda Ligi ekiplerinden Heerenven'de de oynayan Djuricic'in ismi bu dönemde sıkça Galatasaray ile anılıyordu.

ab.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor