Gözler yeniden Cardozo'da

Yeni transfer Dame N’Doye’nin formsuzluğu yeniden gözlerin Oscar Cardozo’ya çevrilmesine neden oldu. Cardozo, henüz fizik olarak tam istenen düzeyde olmadığı gerekçesi ile teknik adam Şota tarafından yedek soyunduruluyor. Ancak N’Doye’nin Galatasaray maçı

Gözler yeniden Cardozo'da
Yeni transfer Dame N’Doye’nin formsuzluğu yeniden gözlerin Oscar Cardozo’ya çevrilmesine neden oldu. Cardozo, henüz fizik olarak tam istenen düzeyde olmadığı gerekçesi ile teknik adam Şota tarafından yedek soyunduruluyor. Ancak N’Doye’nin Galatasaray maçındaki performansı sonrası yeni bir alternatif sistemin hayata geçirilmesi fikri ortaya atıldı.
 
Marko Marin’in Özer ve Mehmet Ekici’ye göre 10 numara pozisyonunda daha verimli olduğu gözlendi. Marko ile birlikte doğru kanat oyuncu seçimleri sonrası Oscar Cardozo’nun merkezde rakip savunmalar için çok daha tehlikeli olacağı konuşuluyor. Şota’nın Osmanlıspor maçında Cardozo tercihini değerlendirmesi isteniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor