Gözler Cardozo'da

Pazar günü Avni Aker’de oldukça önemli bir maça çıkacak olan Trabzonspor’da gözler takımın gol yükünü çeken Oscar Cardozo’da olacak.Şu ana kadar ligde 15 golü bulunan ancak Fenerbahçe, Beşiktaş ve G.Saray’a karşı çıktığı maçlarda gol yüzü göremeyen Paragu

Gözler Cardozo'da

Pazar günü Avni Aker’de oldukça önemli bir maça çıkacak olan Trabzonspor’da gözler takımın gol yükünü çeken Oscar Cardozo’da olacak.

Şu ana kadar ligde 15 golü bulunan ancak Fenerbahçe, Beşiktaş ve G.Saray’a karşı çıktığı maçlarda gol yüzü göremeyen Paraguaylı, bu şanssızlığını bu hafta sonu kırmak istiyor. Avni Aker’de attığı 12 golle “Avni Aker golcüsü” yakıştırması yapılan deneyimli forvetin idmanlardaki hırsı da gözlerden kaçmıyor. Bu olumsuz havayı artık dağıtmak isteyen Oscar Cardozo da her antrenman sonrası özel gol çalışmaları yapıyor.

‘MUTLULUĞUM İKİYE KATLANIR’ 

Galatasaray ile oynayacakları zorlu maç ve üç büyüklere gol atamaması ile ilgili konuşan tecrübeli santrfor, “Üzerimde bir şanssızlık olduğu kesin. Ancak bu kara bulutu pazar günü dağıtacağım. Galatasaray zor bir rakip ancak ilk maçta onları hem de kendi sahalarında 3-0 yendiğimizi herkes biliyor. İki takım açısından da önemli bir 90 dakika olacak. İyi olan kazanacak. Ama ben gol atıp sahadan bir gülerek ayrılırsak mutluluğum ikiye katlanacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler