Giray Bulak: "Camiayı rahat bıraksalar..."

Trabzonspor eski teknik Direktörü Giray Bulak Haber61 TV'de yayınlanan Kısa Pas programına telefonla başlanarak önemli açıklamalarda bulundu.   AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!   Giray bulak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.;   Trabzonspor’un

Giray Bulak: "Camiayı rahat bıraksalar..."
Trabzonspor eski teknik Direktörü Giray Bulak Haber61 TV'de yayınlanan Kısa Pas programına telefonla başlanarak önemli açıklamalarda bulundu.
 
 
Giray bulak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.;
 
Trabzonspor’un transfer ettiği oyuncular çok iyi oyunculardır. Kim olursa olsun Trabzonspor’a gelmiş se bir değerdir. Ama biz bu isimleri değersizleştirip göndermeye başladık. Trabzonspor’un şuandaki konumu bunları oynatmaya müsait.  Bu oyuncuları kaybetti. Gelecekte Trabzonspor’a gelecek oyuncuların önü kesildi. Trabzonspor’da önemli olan gerekli eksikleri tespit etmek ve buralara takviye yapmak lazım. Biz giden oyunculara takılmayacağız. Biz yeni oyuncu bulacağız, yetiştireceğiz ve şampiyonluğa oynayacağız. Şu anda bunun önünü kesiyoruz. Trabzon bir kültür kentidir. Bunu da kaybetmeye başladık. Biz oyuncuları neden değersizleştiriyoruz. 1461 Trabzon’daki oyuncuları neden bu durumda bıraktık. Bunları sorgulamamız lazım.
 
Trabzonspor şampiyonluktan uzaklaştı. Kadrosu kaç kişi 40 kişi. Trabzonspor’da başkan seçiliyor seçildikten sonra ne yönetimi ne teknik ekibi ne başkasını dinliyor. Trabzon’da profesyoneller oturacak akıllı mantıklı bri plan çizilecek ve bu plan doğrultusunda hareket edilecek. Camiayı rahat bıraksalar her şey güzel olacak. Ama rahat bırakmıyor. Burada seçilen gidiyor İstanbul’da büyük gazetelerin müdürleri ile oturuyor sanıyor ki bizi önemsideler. Öyle değil. Onlar umursamıyor. Benim şehrimden binlerce futbolcu çıkmış ben bilmiyorum sen biliyordun. Bizim insanlarımız onları çok önemli hale getiriyor. Değerlerimizi küstürüyoruz. 
 
Ben çalışırken şampiyonluğa oynadık. Şehirde mahkemeye verenler aldı. 17 yıl önce Trabzonspro2un kapısından Giren Giray Bulak 1 lira almadı. Bizi tanımayanlar Giray Bulak’a yükleniyor. Futbolu bilener bize yüklenmiyor.
 
Trabzonsproru bilmek tanımak lazım bunları bilirseniz başarılı olabilirsiniz. Yoksa başarılı olma şansınız yok. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor