Gignac Trabzonspor'a neden gelemedi?

Haber61.net - Spor Servisi - Trabzonspor’a 24’e yakın transfer yaptıran Vahid Halihodziç ile ilgili olarak her gün yeni bir olay gün ışığına çıkıyor.Trabzonspor’da geçtiğimiz sezon başında transferleri yaptıran Vahid Halilhodziç, dünyaca ünlü Fransız forv

Gignac Trabzonspor'a neden gelemedi?

Haber61.net - Spor Servisi - Trabzonspor’a 24’e yakın transfer yaptıran Vahid Halihodziç ile ilgili olarak her gün yeni bir olay gün ışığına çıkıyor.

Trabzonspor’da geçtiğimiz sezon başında transferleri yaptıran Vahid Halilhodziç, dünyaca ünlü Fransız forvet Gignac’ı öyle bir gerekçeyle istemedi ki akıllara ziyan.

Transferi gündeme gelen ve bordo mavili ekibin yetkililerinin transferi için düğmeye bastığı Gignaç, Boşnak teknik adamdan ailesi nedeniyle veto yediği ortaya çıktı.

Gignac transferi için harekete geçmeye hazırlanan bordo mavililer durumu hoca Halilhodziç’e iletti. Ancak Boşnak teknik adam  transfere “Gignac’ın ailesi psikopat ve jiletçi. Trabzon’da tesislerin oraya karavanı çeker, geleni gideni kavga eder, keserler. Bu nedenle Gignaç transferi için girişim yapmayın" dediği ortaya çıktı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor