Genç isimden Trabzonspor'a yeşil ışık!

Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'la bir çok isim anılmaya devam ediyor.    Son olarak Karadeniz gazetesinin haberine göre; Gençlerbirliği'nde forma giyen İrfan Can bordo mavili takıma gelmek için can atıyor.   M

Genç isimden Trabzonspor'a yeşil ışık!
Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'la bir çok isim anılmaya devam ediyor. 
 
Son olarak Karadeniz gazetesinin haberine göre; Gençlerbirliği'nde forma giyen İrfan Can bordo mavili takıma gelmek için can atıyor.
 
Menajerler tarafından bu transfer için nabzı yoklanan İrfan Can’ın “Bordo- Mavili formayı giymek benim için gurur olur. Ancak böyle bir gelişme olursa son kararı kulübüm verir” dediği kaydedildi. Genç ve gelecek vadeden bir isim olan İrfan Can, kariyerinde bir sıçrama yapmak adına bu transfere olumlu bakarken, Karadeniz ekibinin bu transferde resmi adımları atmak için UEFA’nın kararını beklediği ifade edildi. İrfan Can için, “Sol ayağını raket gibi kullanıyor. Gelecekte Milli takımın da değişmez ismi olur. Trabzonspor bu oyuncuyu kaçırmamalı” deniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor