Galatasaray’ın Amrabat oyunu

Trabzonspor transferde atağa kalkarken bu durumu bazı kulüpler fırsata çevirmenin peşine düştü.Bordo mavili takım Galatasaray’dan Amrabat’ı kadroya katmak için girişimde bulunurken sarı kırmızılılardan şok eden bir hareket geldi. Galatasaray teknik direkt

Galatasaray’ın Amrabat oyunu

Trabzonspor transferde atağa kalkarken bu durumu bazı kulüpler fırsata çevirmenin peşine düştü.

Bordo mavili takım Galatasaray’dan Amrabat’ı kadroya katmak için girişimde bulunurken sarı kırmızılılardan şok eden bir hareket geldi. Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu Amrabat’la ilgili açıklamalarda bulunarak “Amrabat bu sezon bizimle olacak. Bizimle kampa katılacak ve onu takıma monte edeceğim” dedi.

Bu açıklama üzerine Trabzonspor Sportif direktörü Süleyman Hurma HABER61.NET’e açıklamalarda bulunarak Galatasaray’ın para koparmak için elinden geleni yaptığını ortaya koydu. Hurma “ Biz futbolcuyla yaptığımız görüşmelerde olumlu sonuçlar aldık. Ancak Galatasaray bu tip hamleler yaparak bizden daha fazla para almaya çalışıyor. Amaçları fiyat yükseltmek” dedi.

Hurma bu transferle ilgili girişimlerin de sürdüğünü kaydetti.

 

Yasal Uyarı: Özel haberler kaynak belirtilmeden kullanılması halinde hukuki işlem başlatılacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor