Galatasaray'dan Trabzonspor maçına özel karar!

Spor Toto Süper Lig'de şuanda 6. sırada bulunan ve Avrupa kupalarından 2 puan uzakta olan Galatasaray'da Mustafa denizli, oyuncularını hem fiziksel hem de mental olarak Trabzonspor maçına hazırlıyor. Mustafa Denizli, oyuncularıyla yaptığı toplantıda "Bazı

Galatasaray'dan Trabzonspor maçına özel karar!
Spor Toto Süper Lig'de şuanda 6. sırada bulunan ve Avrupa kupalarından 2 puan uzakta olan Galatasaray'da Mustafa denizli, oyuncularını hem fiziksel hem de mental olarak Trabzonspor maçına hazırlıyor. Mustafa Denizli, oyuncularıyla yaptığı toplantıda "Bazı maçlar sizi dipten yukarıya çekmek için fırsattır. Trabzonspor maçına da ben öyle bakıyorum. 3 puan olarak bakmayın bu maça. 3 puan eksik yada fazla önemli değil. Bu maçla özgüvenimiz yerine gelecek. Lütfen kendinize güvenin" diye konuştu.
 
TARAFTARIMIZ HER ZAMAN SİZİNLE
 
Denizli motivasyon konuşmasına konuşmasına devam etti: "Trabzonspor galibiyeti serinin ilk halkası olsun. Gücünüzün farkına varın yeter. Taraftarımızı da ne kadar üzdüğümüzün farkındayız. Bu maçta tribünler dolar mı dolmaz mı bilmem ama duaları sizinle olacaktır, merak etmeyin. Çıkın ve bu maçı kazanın..."
 
TRABZONSPOR MAÇI PRİMİ 15 BİN EURO!
 
Sarı kırmızılı yönetim, 3 aydır prim alamayan Galatasaraylı oyunculara, Trabzonspor maçının kazanılması halinde 15 bin Euro prim vereceklerini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor