Galatasaray Olcan'ın parasını ödedi mi?

Galatasaray Spor Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada; Trabzonspor'un Olcan Adın'ın transfer taksitleri için ihtarname çektiği yönünde çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada; "Dün akşam saatlerinde Doğan Haber Aj

Galatasaray Olcan'ın parasını ödedi mi?
Galatasaray Spor Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada; Trabzonspor'un Olcan Adın'ın transfer taksitleri için ihtarname çektiği yönünde çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu duyurdu.
 
Yapılan açıklamada;
 
"Dün akşam saatlerinde Doğan Haber Ajansı’nda yayınlanan ve daha sonra özellikle soysal medya üzerinden kulübümüzün oyuncumuz Olcan Adın için eski takımı Trabzonspor’a olan transfer taksidini geciktirdiğine dair asılsız bir haber yayılmıştır. Sezon başında kulübümüze transfer olan oyuncumuz için gecikmiş herhangi bir bedel bulunmadığı gibi, Trabzonspor’un kulübümüze ihtar çektiği yönündeki haberler de tamamen gerçek dışıdır. Yanlış bilgilerin kötü niyetle harmanlandığı bu tip haberlere karşı yasal hakkımızın saklı kaldığını hatırlatır, kamuoyunun hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçı öncesinde oluşturulmak istenen olumsuz algıya itibar göstermemesini rica ederiz." ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler