"Galatasaray hentbolda şampiyon olur"

Bordo-mavili kulübün başkan yardımcısı Yakup Aslan, ligin ilk 7 haftasında hakem hataları nedeniyle 8 puan kaybettiklerini belirtti. Aslan, "İlk 7 haftada 8 puanımız hakemler tarafından gasp edilmiştir. Bu ortamda Türk futbolunda adaletten, hakkaniyetten

"Galatasaray hentbolda şampiyon olur"
Bordo-mavili kulübün başkan yardımcısı Yakup Aslan, ligin ilk 7 haftasında hakem hataları nedeniyle 8 puan kaybettiklerini belirtti. Aslan, "İlk 7 haftada 8 puanımız hakemler tarafından gasp edilmiştir. Bu ortamda Türk futbolunda adaletten, hakkaniyetten ve temiz futboldan bahsetmek mümkün değil" dedi. Kulüplerin hakemler konusunda yaptığı açıklamaları hatırlatan Aslan, şöyle devam etti: "Bir başkan çıkıyor 'ben satır aralarını iyi okurum, dikkat edin' diyor, bir sonraki maçında hakem sayesinde galip geliyor. Bir hoca çıkıp 'Her şeyin farkındayız, bundan sonra konuşacağız' diyor, arkasından 3 maçın 2'sini hatalı hakem kararları ile alıyor. 
 
KAYBETTİRME PLANI 
G.Saray, Trabzonspor maçında olduğu gibi Başakşehir karşılaşmasında da el-kol marifetiyle galip gelmiştir. Bu takım Süper Lig'de şampiyon olabilir mi bilinmez ama hentbol liginde oynasa kesin şampiyon olur. Bir diğer başkan da genç hakem- eski hakem polemiği başlatıyor. Bakalım bundan sonra Pandora'nın kutusundan ne çıkacak? Bu ülkede sadece futbolcuya ve kulübün marka değerine yatırım yaparak şampiyon veya başarılı olmak neredeyse imkansız. Bizim üzerimize yapılan bu manipülasyonlar, aralık ayındaki seçimi kazanmamızı engellemeye yönelik girişimlerdir."
 
Hamzaoğlu, hakemlerle 6 puanı alınca sustu
G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'na da göndermede bulunan Aslan, şunları söyledi: "Birkaç kulübün, 'Onun lehine hata yaptınız, ben de isterim' ağlaşmaları, bitmek üzere olan Türk futbolunu tümden yok edecektir. 'Biz neler olduğunu biliyoruz diyerek' hakemleri manipüle eden G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 3 haftada altı puanı hakemler sayesinde alınca emeline ulaştı ve sustu."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler