Futbolcular Trabzonspor'u şikayet mi edecek?

Trabzonspor'da kongre tarihi yaklaştıkça hareketli günler yaşanırken, ödemelerin kongre yapılan kadar durması bazı yabancı oyuncuların canını sıktı. Bu durumu hemen menajerlerine ileten takımdaki yabancı oyuncular, "FIFA'ya gidelim mi?" diye öneri de bulu

Futbolcular Trabzonspor'u şikayet mi edecek?
Trabzonspor'da kongre tarihi yaklaştıkça hareketli günler yaşanırken, ödemelerin kongre yapılan kadar durması bazı yabancı oyuncuların canını sıktı. Bu durumu hemen menajerlerine ileten takımdaki yabancı oyuncular, "FIFA'ya gidelim mi?" diye öneri de bulundu. Menajerlerin de kulüple temasa geçmesinin ardından Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, tek tek tüm oyuncularla iletişime geçti. Futbolculara ödemelerin aralık ayında yapılacağının sözünü veren ve uzun uğraşlar sonucunda oyuncuları kısmen de olsa ikna eden Hurma, yerli oyunculardan da durumu anlayışla karşılamalarını istedi. 
 
Ali Uzunay: Sorun filan yok 
Bu arada ödemeler konusunda yaşanan sorunlardan bir tanesi ise personel maaşıydı. Ancak bordo-mavili yönetim dün itibariyle tüm personelin maaşını ödedi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay da şu an için hiçbir oyuncularıyla bir sorunlarının bulunmadığını ve ekonomik sorunların üstesinden geldiklerini söyledi. Kulüpte bir süredir yaşanan maddi sorunların yanı sıra takım içerisindeki huzursuzluğun ortadan kalkması için de kaptan Onur da devreye girdi. Tecrübeli file bekçisinin arkadaşları ile konuşarak, "Sıkıntılı süreçten geçiyoruz. Bu noktada bizim yapmamız gereken sadece kazanıp bize inananları mutlu etmektir" dediği belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor