"Futbolcular armanın büyüklüğünü bilmeli

Trabzonspor taraftarlar basın açıklaması yaptı

"Futbolcular armanın büyüklüğünü bilmeli
Trabzonspor taraftar dernekleri, Akhisar Belediyespor maçı öncesinde takıma destek çağrısında bulundu.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde yapılan ortak basın toplantısında taraftar dernekleri adına konuşan Adem Söğüt, Trabzonspor'un ekonomik ve sportif anlamda zor bir süreçten geçtiğini söyledi. Bordo mavili kulübün yeni stadı Akyazı'ya kavuşmak için geri sayımın başladığını belirten Söğüt, "Gelinen noktada büyük sevinç ve üzüntüleri yaşadığımız Avni Aker'e veda edeceğiz. Hem veda anlarını mutlulukla taçlandırma, hem de geçiş sürecini en iyi şekilde atlatmak için hepimize önemli görevler düşmektedir" dedi.

"MÜCADELE BAŞLADI"

Trabzonspor'un kötü döneminde de yanında olacaklarını ifade eden Söğüt, "Trabzonspor için en kötü bugün ise bizler geçmişte olduğu gibi bugün de taraftar grupları olarak yanında olacağız ve Akhisar Belediyespor maçında yerimizi alacağız. Takımımızın en büyük gücünün taraftar olduğunu göstereceğiz. Ama sadece bizler yetmez, yetmeyecekte. İnanıyoruz ki bu maç yeni başarılar için başlangıç olacak. Bu şehirde yaşayan, başka şehirlerde olup bu takıma gönül veren herkes sürecin bir parçası olarak sonuna kadar destek verilmelidir. Artık bir varoluş, tekrar özlemini duyduğumuz o günlere dönüş mücadelesi başlamıştır" diye konuştu.

"HEP BİRLİKTE BÜYÜK ZAFERLERE YÜRÜYECEĞİZ"

Güzel günlerin yakın olduğuna inandıklarını dile getiren Söğüt, "Bu geri dönüş mücadelesinde futbolcularımızın azmi, büyük armamızın tarihi sorumluluklarına sahip çıkma ve ayağa kalkıp savaşma isteği takip edeceğimiz önemli göstergelerden birisi olacaktır. Bizler taraftar grupları olarak kar, yağmur, fırtınalarda ki sahiplenme görevlerimizle takımımızın yanında olacağımızı ifade ederken; şehrin bizimle olması, futbolcularımızın kararlılığını ortaya koyulması ile güzel günlerin çok yakında olacağına inancımız tam. Hep birlikte büyük zaferlere yürüyeceğiz. Pazar günü bu yürüyüşün ilk adımı atmak için herkesi sevincin ve hüznün, gururun ve onurun başkentine, dik duruşun sembolüne; Avni Aker’e çağırıyoruz" dedi.

"FUTBOLCULAR ARMANIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİLMELİ"

Futbolcuların armanın büyüklüğünü kaldıracak şekilde sahada mücadele etmesi gerektiğini belirten Söğüt, "Futbolcular Trabzonspor armasının büyüklüğünü kaldıracak, sahada armanın ismine yakışan mücadeleyi verecek. Bugün futbolcularımızın kalitesine baktığımızda alınan sonuçlarla alakası yok. Futbolcular da elini vicdanına koyacak, bu uğurda ölen insanları göz önünde bulunduracaktır. Bulundukları camianın ismine yakışır mücadele verecekler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler