Fransa'dan Trabzonspor iddiası

Fransızlar Onguene'yi Trabzon'a yazdı

Fransa'dan Trabzonspor iddiası
Haber61 Spor Servisi

Transfer çalışmalarını sürdüren ve Fransa pazarında önemli çalışmalarda bulunan Trabzonspor için Fransızlar'dan yeni bir iddia ortaya atıldı.

Fransa'nın ünlü gazetelerinden olan L'Equipe'in haberine göre Trabzonspor Sochaux'da forma giyen 20 yaşındaki Jerome Onguéné'i kadrosuna katmak istiyor. Genç defans oyuncusunu takip eden bordo mavililerin futbolcu için ilk etapta 2 Milyon Euro önerdiği belirtildi. Habere göre Trabzonspor 1.90 cm boyundaki stoperi transfer etmesinin büyük bir ihtimal olduğundan bahsedildi.

Jerome Onguéné Kimdir?

1997 yılında Kamerun'da dünyaya gelen oyuncu profesyonel futbola Sochaux'da adım attı. Altyapısından yetiştiği kulübüyle geçtiğimiz sezon profesyonel sözleşme imzalayarak A takımda yer almaya başladı. Bu sezon 40 karşılaşmada forma giyerek 1 de gol kaydetti. Kulübüyle olan sözleşmesi 2018 yılında bitecek olan genç stoper Fransa Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinin tamamında forma giydi. Jeremy'nin değeri ise 600 bin Euro olarak gösteriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler