Flaş Onur Kıvrak açıklaması!

Haber61 Spor Servisi Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta çok önemli açıklamalarda bulundu. Bordo mavili takımda kötü bir sezon geçiren Kaptan Onur Kıvrak hakkında açıklamalarda bulunan başkan Usta, deneyimli kalecinin takımda olmak istediğini belirterek "

Flaş Onur Kıvrak açıklaması!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta çok önemli açıklamalarda bulundu.

Bordo mavili takımda kötü bir sezon geçiren Kaptan Onur Kıvrak hakkında açıklamalarda bulunan başkan Usta, deneyimli kalecinin takımda olmak istediğini belirterek " Onur çok iyi bir kaleci. Kendisi de kalmak istiyor. Bende şampiyonluğa oynayan bir takımda onun olmasından yanayım. Ancak Trabzonspor'un yeni döneminde ben ve Onur da dahil olmak üzere hiçkimse Trabzonspor'un üzerinde olamayacak. Şunu herkes bilsin, her futbolcu satılır,her futbolcu alınır. Onur'la da bunu konuştum. Kendisi de "takım oyuncusu" olarak şampiyonluğa oynamak için burada kalmak istediğini söyledi. Zaten kendisi de artık kulümüzle simgeleşmiş bir isim oldu." ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor