Flaş iddia! Trabzonspor'dan intikam için...

Deniz Ateş Bitnel’in TT Arena’daki skandal yönetiminin yankıları sürüyor… Salih Dursun’un Bitnel’e gösterdiği kırmızı kart nedeniyle tüm dünyada gündeme oturan maçla ilgili çok çarpıcı bilgilere ulaşıldı. İddialara göre, Bitnel’in derbiye atanmasının arka

Flaş iddia! Trabzonspor'dan intikam için...
Deniz Ateş Bitnel’in TT Arena’daki skandal yönetiminin yankıları sürüyor… Salih Dursun’un Bitnel’e gösterdiği kırmızı kart nedeniyle tüm dünyada gündeme oturan maçla ilgili çok çarpıcı bilgilere ulaşıldı. İddialara göre, Bitnel’in derbiye atanmasının arkasında Serdar Çakır var. Çakır bilindiği gibi yaklaşık 7 aydır profesyonel hakemlerin başında bulunuyor. Serdar Çakır’ın, ligin ilk yarısında oynanan Trabzonspor- Galatasaray maçının ardından oğlu Cüneyt Çakır’ın aldığı sert eleştiriler nedeniyle Bordo-Mavili kulübe büyük öfke duyduğu belirtiliyor. Bu nedenle Arena’daki maça Deniz Ateş Bitnel’in atandığı ve bu şekilde Cüneyt Çakır’a yapılan eleştirilerin intikamının alındığı öne sürülüyor.
 
ÇAKIR PENALTIYI VERMEMiŞTi
 
Üstelik Serdar Çakır ve Deniz Ateş Bitnel’in çok eskiye dayanan bir tanışıklığının olduğu da ortaya çıktı. Çakır’ın müdürlüğünü yaptığı Moda’daki bir fitness salonunda Bitnel’in de uzun bir süre hocalık gö-revini yürüttüğü belirlendi. CÜneyt Çakır, 19 Eylül 2015’te oynanan Trabzonspor-Galatasaray maçında, Bordo-Mavili takım aleyhine yaptığı hatalarla gündeme gelmişti. Çakır’ın özellikle maçın ilk yarısında skor 0-0’ken Galatasaraylı Jason Denayer’in ceza sahası içinde elle oynadığı pozisyona penaltı vermemesi büyük tartışmalar yaratmıştı. 
 
Bitnel torpilli mi
 
TFF eski yöneticisi Yemen Ekşioğlu’nun inşaat firmasında görev yapan Deniz Ateş Bitnel’in yaptığı birçok hataya rağmen ligin ilk yarısında 62 bin lira ile en çok kazanan hakem olması kafaları karıştırdı
 
Futbol gündemine oturan Deniz Ateş Bitnel’le ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Kısa bir süre önce şaşırtıcı bir kararla FIFA kokartı takmaya hak kazanan Bitnel’in TFF eski yöneticisi Yemen Ekşioğlu’nun inşaat firmasında görev yaptığı da ortaya çıktı. Ayrıca Bitnel’in yaptığı büyük hatalara rağmen ligin ilk yarısının en fazla maç yöneten hakemi olması da dikkatleri çekiyor. Bitnel 8’i Süper Lig’de olmak üzere görev yaptığı 14 maçtan tam 62 bin 250 lira gelir elde etti. Cüneyt Çakır ise 49 bin lirada kaldı. (Bugün)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler