Flaş iddia! Trabzonspor'dan ilk transfer

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile görüşmesi basına sızan Dusko Tosic'in bordo-mavililerle anlaştığını açıkladı.  "Tosic'i tebrik ettik" Mesut Bakkal, Dusco Tosic'in Trabzonspor ile anlaşmasını oluml

Flaş iddia! Trabzonspor'dan ilk transfer
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile görüşmesi basına sızan Dusko Tosic'in bordo-mavililerle anlaştığını açıkladı. 
 
"Tosic'i tebrik ettik"
 
Mesut Bakkal, Dusco Tosic'in Trabzonspor ile anlaşmasını olumlu karşıladıklarını belirtti.
 
"Tosic inanılmaz bir profesyonel. Takım olarak kendisini tebrik ettik" diyen Bakkal, Sırp futbolcuya "gitti" gözüyle baktıklarını söyledi.
 
Sırp futbolcunun yerine oynattığı Uğur'u daha önce Trabzonspor'un istediğini anlatan Bakkal, Tosic'i önerdiklerini ifade etti.
 
Tosic'in mevkisinde görev alabilecek kadrodaki futbolcuların görülmesi gerektiğini dile getiren Bakkal, "Futbolcuların istemesi çok önemli. Rotasyon devam edecek. Çağrı'yı deneyeceğiz. İrfan Can'a yeterli fırsatı veriyoruz. Berat çok iyi oynuyor ama maç da kazanmamız lazım" değerlendirmesini yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor