Fırtına'yı direkler durdurdu

Trabzonspor - G.Saray derbisinde 9 dakika içerisinde 3 top direkten döndü. Bunlardan ikisi Trabzonspor, biri ise G.Saray atağında gerçekleşti. 54'te gelişen Trabzonspor atağında Marko Marin, topu arka direkteki Erkan'a çıkardı. Bomboş durumda kaleci ile k

Fırtına'yı direkler durdurdu

Trabzonspor - G.Saray derbisinde 9 dakika içerisinde 3 top direkten döndü. Bunlardan ikisi Trabzonspor, biri ise G.Saray atağında gerçekleşti. 54'te gelişen Trabzonspor atağında Marko Marin, topu arka direkteki Erkan'a çıkardı. Bomboş durumda kaleci ile karşı karşıya kalan Erkan, topu üst direğe nişanlayınca bordo-mavililer mutlak bir golü kaçırmış aldı. Bu pozisyondan sadece 6 dakika sonra Trabzonspor, ikinci kez direğe takıldı. Ceza alanı içinde topla buluşan Marin'in şutu önce savunmaya ve ardından üst direğe çarparak kornere gitti. 

SİNAN GÜMÜŞ DE GEÇEMEDİ 

Bordo-mavililer iki net pozisyonda direğe takılırken, Galatasaray da aynı akıbete uğradı. 63. dakikada Yasin'in pasında topu alan Sinan'ın ceza alanı dışından sol köşeye yerden sert şutunda top direkten oyun alanına geri döndü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor