Fırtına Cardozo ile koptu!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor sahasında Balıkesirspor'u ağırladı.Hüseyin Avni Aker'de oynanan maçı ev sahibi ekip 3-2 kazandı.Küme düşmesi geçen hafta kesinleşen Balıkesirspor, Avrupa Kupalarını hedefleyen Trabzonspor karşısında iyi bi

Fırtına Cardozo ile koptu!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor sahasında Balıkesirspor'u ağırladı.

Hüseyin Avni Aker'de oynanan maçı ev sahibi ekip 3-2 kazandı.

Küme düşmesi geçen hafta kesinleşen Balıkesirspor, Avrupa Kupalarını hedefleyen Trabzonspor karşısında iyi bir ortaya koymasına karşın sahadan puanla ayrılamadı.

Balıkesirspor maçın 28. dakikasında Aykut'la 1-0 öne geçti. Medjani bu gole 35. dakikada yanıt verdi. Ev sahibi ekip 50. dakikada Cardozo ile 2-1 öne geçerken 69'da Eray ceza alanı dışından müthiş bir gol atarak skora yeniden beraberliği getirdi: 2-2. Cardozo'nun 85. dakikada attığı gol ise maçın sonucunu belirledi: 3-2.

Bu sonuçla Trabzonspor 56 puana yükseldi. Balıkesirspor ise 26 puanda kaldı. Ligin son haftasında Trabzonspor deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak. Balıkesirspor ise lige evindeki Gaziantepspor maçıyla veda edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor