Fenerli ve Trabzonsporlu engellilerden ortak mesaj

Samsun'da 'da oturan Trabzonsporlu ve Fenerbahçeli engelliler, üzerlerine takımlarının formasını giyerek yarın oynanacak zorlu mücadele için dostluk mesajı verdiler.    "SADECE FUTBOL KONUŞULMALI"   Atakum İlçesi’ndeki Yaşam Park’ta bir araya gelen engell

Fenerli ve Trabzonsporlu engellilerden ortak mesaj
Samsun'da 'da oturan Trabzonsporlu ve Fenerbahçeli engelliler, üzerlerine takımlarının formasını giyerek yarın oynanacak zorlu mücadele için dostluk mesajı verdiler. 
 
"SADECE FUTBOL KONUŞULMALI"
 
Atakum İlçesi’ndeki Yaşam Park’ta bir araya gelen engelliler, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu belirttiler Engelli taraftarlar, kritik karşılaşma öncesinde ortamın gerilmemesini, bitiminde de sadece sahada futbolun konuşulduğu bir maç izlemek istediklerini söylerken, "Spor dostluk ve kardeşliktir. Pazartesi akşamı kazanan dostluk olsun" diye gösterilerde bulundular.
 
"ÇİRKİNLİKLER OLMASINI İSTEMİYORUZ"
 
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan tüm maçların her zaman çekişmeye sahne olduğunu söyleyen 25 yaşındaki Trabzonspor taraftarı Emre Vural, şunları söyledi:
 
"2 takım ebedi rekabet içende. Şampiyonluklar gelmiş, şampiyonluklar gitmiş. İnşallah sahada dostluk kazanır, çirkin şeyler olmaz. Dostluğun yanında takımım Trabzonspor kazanırsa daha mutlu olurum. Fenerbahçe maçlarını kazandığımızda o haftam mutlu geçiyor. O yüzden bu maçı çok önemsiyorum."
 
KALENDER: "GÜZEL MAÇ İZLEYELİM"
 
Fenerbahçeli 38 yaşındaki Hakan Kalender, yaşanan tatsızlıkları hiçbir zaman tasvip etmediklerini vurgularken şöyle konuştu:
 
"Benim 2 oğlum var. Çocuklarımla Trabzon’a gidip Trabzonspor-Fenerbahçe maçını doyasıya izleyebilmeyi istiyorum. Ama oradaki arkadaşlarımızın da centilmenliğe önem vererek, fair play çerçevesi içerisinde bizlere yardımcı olmaları lazım. Biz futbolu eğlence için izliyoruz. Lütfen herkes birbirine yardımcı olsun. Çok güzel bir maç izleyelim ve kazanan dostluk olsun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler