Federasyon seçimleri Trabzonspor'u gerdi

TRABZONSPOR yönetiminin Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde Yıldırım Demirören için imza vermesine camiadan tepkiler artarak devam ediyor. Yerel gazetelerin, 'Hiç yakışmadı' başlıklarıyla tepki gösterdiği Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na yönetim içinde

Federasyon seçimleri Trabzonspor'u gerdi

TRABZONSPOR yönetiminin Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde Yıldırım Demirören için imza vermesine camiadan tepkiler artarak devam ediyor.

 
Yerel gazetelerin, 'Hiç yakışmadı' başlıklarıyla tepki gösterdiği Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na yönetim içinden de eleştiriler geldi.
 
Kulüpler Birliği toplantısında Yıldırım Demirören'e destek için çekimser kalan Trabzonspor'da, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun karar değiştirmesine camiadan tepkiler yükselmeye devam ediyor. Bordo mavili kulübün 2010- 2011 sezonu şampiyonluk kupasını vermemekle suçladıkları Demirören'e destek verilmesini eleştiren yerel basın, Hacıosmanoğlu’nu eleştiren başlıklar attı.
 
Günebakış Gazetesi, 'TFF seçimlerinde Demirören'e destek utandırdı. Taraftarda TFF infiali', Kuzey Ekspres, 'İsyan', Taka Gazetesi, 'Hiç yakışmadı. 3 yıldır 'Kupamız nerede' diye Demirören'in yakasına yapışan yönetim, başkanlığı kazansın diye 9 imza verdi. Kupamızı çalanlara destek içimize sinmedi. Taraftar isyanlarda' başlıklarını kullandı.
 
YÖNETİMDEN ELEŞTİRİ
 
Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Köksal Sadıklar da, İlkhaber Gazetesi’nin manşetinde yer alan açıklamasında, "Asla Demirören’e destek vermeyeceğim. Ona destek vereceğimize gidip intihar edelim daha iyi. Elimi kırarım ama Demirören’e destek vermem. Çünkü bütün değerlerimle ters düşerim" ifadesini kullandı.
 
Yönetimden bir süre önce istifa eden Murat Türköz de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Trabzonspor Başkanına yakışan Ulusoy'un yanında duramıyorsa, Demirören'in karşısında durmaktır. Kasada bir tek kuruş olmasın. Sahaya 9 kişi bile çıkarırım takımı. Siyasetten, oradan buradan para gelecek diye duruşunu bozamazsın. Trabzonspor başkanı Demirören’i desteklerse, Trabzon sevdalıları dediği o büyük kitleyi can evinden vurmuş olacak" ifadelerini kullandı.
 
Bu arada bazı taraftar grupları da yayınladıkları açıklamalarla, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Yıldırım Demirören’e destek vermesini sert bir dille eleştirdi. Trabzonspor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, delegeler ve bazı yönetim kurulu üyelerinin Ankara’da bir araya gelerek son bir durum değerlendirmesi yapacakları da belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor