Fatih'in konuşma ehliyeti var mı?

Haber61 – Haber Servisi – Habertürk’ün yazarı ve bir dönem genel yayın yönetmenliğini de yapan Fatih Altaylı’den Trabzonspor’a çirkin sözler. Altaylı, Fransa’da meydana gelen  IŞİD saldırısı ile alakalı Fransa Futbol Federasyonu “Turnuva tehlikeye girdi.”

Fatih'in konuşma ehliyeti var mı?

Haber61 – Haber Servisi – Habertürk’ün yazarı ve bir dönem genel yayın yönetmenliğini de yapan Fatih Altaylı’den Trabzonspor’a çirkin sözler. Altaylı, Fransa’da meydana gelen  IŞİD saldırısı ile alakalı Fransa Futbol Federasyonu “Turnuva tehlikeye girdi.” Sözleriyle Trabzon’da ki Hakem olayının aynı olduğunu savundu. Altaylı’Fransa Futbol Federasyonu’nun turnuva tehlikeye girdi demesi ne ise Kuddusi Müftüoğlu’nun hakemlere saldırı yok demesi de aynı şey. Futbol terörüne boyun eğmektir, korkmaktır, şiddete “Kazandın” demektir. Kuddusi Müftüoğlu’nun bu sözlerinden sonra hakemlerin ne can güvenliği vardır ne de saygınlığı. Müftüoğlu “Bizim hakemlere istediğiniz yapın. Biz görmezden geleceğiz” demiştir. Trabzonspor yönetimi hemen Tahkim’e gitmeli, “Bize olmayan bir suçu isnat edip ceza verdiniz. Ortada bir suç olmadığı bizzat MHK Başkanı tarafından söylendi” demelidir ve Trabzonsporlu yöneticilere verilen cezalar hemen kaldırılmalıdır.”ifadelerine yer verdi.

Kuddusi Müftüoğlu’nun açıklamaları ile kendince alay eden Altaylı, “Kuddusi Müftüoğlu’nun Trabzon’la ilgili yaptığı açıklamadan sonra Çakır ile ilgili söylediklerini tartışmak anlamsız. Bana göre ortaya çıkmıştır ki, “Kuddusi Müftüoğlu’nun cezai ehliyeti yoktur.” Türk Hakemliğinin başında cezai ehliyeti olmadığı aşikar, şuur sorunları yaşayan birisi vardır.”şeklinde konuştu.,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor