Esteban sınıfta kaldı

Trabzonspor’un son taktik antrenmanında kaleci Onur Kıvrak, dizindeki ağrılar sebebiyle çalışmayı yarıda bırakmış, ardından kadrodan çıkarılmıştı. Bordo-Mavililer’in kaptanının yerine Mersin deplasmanında sahaya Konyaspor sınavında olduğu gibi yine Esteba

Esteban sınıfta kaldı

Trabzonspor’un son taktik antrenmanında kaleci Onur Kıvrak, dizindeki ağrılar sebebiyle çalışmayı yarıda bırakmış, ardından kadrodan çıkarılmıştı. Bordo-Mavililer’in kaptanının yerine Mersin deplasmanında sahaya Konyaspor sınavında olduğu gibi yine Esteban çıktı. 

Oynamak için bu fırsatı bekleyen Kosta Rika’lı eldiven, performansıyla ayağına kadar gelen fırsatı kaçırdı. Konya karşısında 2, dün gece de kalesinde 3 gol birden gören Esteban, takımının ve maçın kaderini belirleyecek kurtarışlar yapmaktan uzak kaldı. 25 yaşındaki file bekçisinin bu durumu Onur’un, iyileştikten sonra kaleyi tekrar geri alma ihtimalini güçlendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor