Esteban: Oyanamak için buradayım!

Trabzonspor’da teknik direktör Şota’nın kafasındaki kadro büyük ölçüde netleşirken, dikkatlerin çevrildiği kaleci tercihi de ortaya çıktı.   Onur Kıvrak’ın son olarak önceki gün akşam antrenmanını ağrılarının artması nedeniyle yarım bırakması, Bordo-Mavil

Esteban: Oyanamak için buradayım!
Trabzonspor’da teknik direktör Şota’nın kafasındaki kadro büyük ölçüde netleşirken, dikkatlerin çevrildiği kaleci tercihi de ortaya çıktı.
 
Onur Kıvrak’ın son olarak önceki gün akşam antrenmanını ağrılarının artması nedeniyle yarım bırakması, Bordo-Mavililer’in hocasının bu noktadaki fikrini olgunlaştırdı. Buna göre Onur Kıvrak’ın yerine Konyaspor mücadelesinde kaleye Esteban geçiyor. Sezon başında Hollanda’nın AZ Alkmaar takımından transfer edilen 26 yaşındaki file bekçisi, ilk kez bu şansı yakalayacak olmanın heyecanını yaşıyor.
 
Son taktik provada Şota’nın Esteban ile özel bir görüşme yaptığı ve “Sana çok güveniyorum. Avni Aker’deki taraftarımız da sana büyük destek verecektir. Zaten yeteri kadar tecrübeli ve bu yükü kaldırabileceğin için aramızdasın” sözleriyle oyuncusuna moral verdiği öğrenildi. Antrenmanlardaki formuyla göz dolduran Esteban’ın da, “Hep söyledim, oynamak için buradayım. Bana güvenebilirsiniz” diyerek Şota’yı sevindirdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler