Esteban öne geçmek istiyor

Trabzonspor'da kaleci Esteban formayı kapmak istiyor.

Esteban öne geçmek istiyor
Slovakya'da hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da Kosta Rikalı kaleci Esteban Alvarado kampı iyi değerlendirip bir adım öne geçmek istediğini söyledi.

Trabzonspor’a transfer olduğu günden itibaren gerek ödemeler, gerek antrenman programları, gerekse de oynamadığı dönemde hiçbir sorun çıkartmayan ve tam bir profesyonel tavır sergileyen kaleci Esteban Alvarado, bu duruşuyla hem yönetimin hem de taraftarın gözüne girdi. Onur’un yokluğunda Slovakya kampına da zamanında katılan ve oldukça istekli gözüken Esteban Alvarado, yeni kaleci antrenörüyle de uyum sağladı. Antrenmanların da en neşeli isimleri arasında yer alan Esteban, gelecek sezon için forma kapma yarışına gireceği kaptan Onur’ı da zorlayacağını gösteriyor.

Onur ile yaşadıkları rekabetin dışında çok iyi dost olduklarını ifade eden Estaban, "Hocamız kimi daha iyi görürse o oynayacaktır. Ben kampı en iyi şekilde değerlendirip bir adım öne geçmek istiyorum. Genç kaleci arkadaşlarımız da gerçekten çok yetenekli. Kısacası Trabzonspor’un kalesinin gelecek sezon gerçekten çok kaliteli isimlere teslim edileceğini söyleyebilirim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler