Eskişehirsporlu oyuncu kaçtı

Eskişehirspor Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan tartışmalı penaltı pozisyonu sonrasında Aykut Demir ile gerginlik yaşayan Kıvanç Karakaş sakatlandığını ileri sürerek değişiklik istedi. Karşılaşmanın ilk yarısının son anlarında Causıc'in şutu Aykut Demir

Eskişehirsporlu oyuncu kaçtı

Eskişehirspor Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan tartışmalı penaltı pozisyonu sonrasında Aykut Demir ile gerginlik yaşayan Kıvanç Karakaş sakatlandığını ileri sürerek değişiklik istedi.

Karşılaşmanın ilk yarısının son anlarında Causıc'in şutu Aykut Demir'in vücuduna yapışık olan koluna çarpmasına rağmen hakem Halis Özkahya penaltı noktasını gösterdi. Bunun üzerine bordo mavili futbolcular yoğun bir şekilde itiraz etti.

Hakem özkahya Aykut'a sarı kart gösterdi. Daha sonra Aykut ile Kıvanç Karakaş arasında tartışma yaşandı ve Aykut Kıvanç'ın üzerine yürüdü. Hakem Özkahya Aykut'u ikinci sarı ve kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. 

Yaşanan tartışma sonunda Kıvanç Karakaş sakatlandığını söyleyerek kulübüye değişiklik işareti yaptı. Bu durum Kıvanç2ın kaçtığı yorumlarına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor