Eskişehirspor taraftarının Akyazı oyunu

Trabzonspor'un yeni sezonda maçlarını oynayacağı Akyazı Stadyumu için Eskişehirspor taraftarları ilginç bir girişimde bulundu.   Bordo mavili yönetim stadın renklerinin belirlenmesi için taraftara anket açarak beğendikleri tasarımlara oy vermelerini istem

Eskişehirspor taraftarının Akyazı oyunu
Trabzonspor'un yeni sezonda maçlarını oynayacağı Akyazı Stadyumu için Eskişehirspor taraftarları ilginç bir girişimde bulundu.
 
Bordo mavili yönetim stadın renklerinin belirlenmesi için taraftara anket açarak beğendikleri tasarımlara oy vermelerini istemişti. Bu durumu kötüye kullanmak isteyen Eskişehirspor taraftarları ise sosyal medyada birleşerek Akyazı Stadı için en az oyu alan tasarıma oy vererek 1. çıkarma planı yaptılar. Eskişehirspor Taraftar Topluluğu ismiyle birleşen bazı taraftarlar yaptıkları yorumlarda "Acil olarak en sonuncu olan tasarıma oy vererek 1. yapalım. Oyumuzu en az oy alan tasarıma 1 numaraya verelim" şeklinde ifadeler kullandılar.
 
Bu durumdan haberdar olan bordo mavili kulübün yetkilileri de gerekli işlemleri yaparak önlem aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor