Eski yönetici patladı: Şerefsizin dikalasıdır!

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetimde görev alan Köksal Sadıklar, sosyal medyada yayılan ve bazı internet sitelerinde de yazılan "Trabzonspor'un gerçek borcu 750 Milyon TL" şeklindeki iddialara sert tepki gösterdi. Bu iddiaları or

Eski yönetici patladı: Şerefsizin dikalasıdır!

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetimde görev alan Köksal Sadıklar, sosyal medyada yayılan ve bazı internet sitelerinde de yazılan "Trabzonspor'un gerçek borcu 750 Milyon TL" şeklindeki iddialara sert tepki gösterdi.

Bu iddiaları ortaya atanlara açıkça "Şerefsiz" diyen Sadıklar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"İbrahim Haciosmanoglu yönetimi borcu 430 milyon olarak değil iki katı olarak bıraktı demek şerefsizliktir. Idda doğru ıse ise yetkili kurullar hesap sormuyorsa duble şerefsizliktir. Yok hesap soracagımda bir yerlerden izin alamıyorum diyip istifa etmemek şerefsizliğin dikalasidir."

koksal-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler