Eski TS'li'den Trabzonspor taraftarına mesaj

Trabzonspor'da bir dönem futbol oynayan Çağdaş Atan, futbolu bıraktığını açıklarken Trabzonspor için söylediği sözlerle taraftarların gönlündeki yerini pekiştirdi.   Trabzonspor taraftarını asla unutmayacağını söyleyen Çağdaş " İyi veya kötü futbolcu olur

Eski TS'li'den Trabzonspor taraftarına mesaj
Trabzonspor'da bir dönem futbol oynayan Çağdaş Atan, futbolu bıraktığını açıklarken Trabzonspor için söylediği sözlerle taraftarların gönlündeki yerini pekiştirdi.
 
Trabzonspor taraftarını asla unutmayacağını söyleyen Çağdaş " İyi veya kötü futbolcu olursun bu herkese göre göreceli ama karakter öyle değil. Beni bağrına basan Trabzonspor taraftarını asla unutmayacağım" dedi.
 
cas-001.jpg
 
Çağdaş Atan, ayrıca kariyerine teknik direktör olarak devam edeceğini aktararak, "Teknik adamlık hayatımın bu kariyerimden bile daha iyi olacağını biliyorum" dedi.
 
ürkiye kariyerinde Marmarispor, Altay, Denizlispor, Beşiktaş, Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Manisaspor formaları giyen 28 Şubat 1980 doğumlu Çağdaş Atan, profesyonel liglerde 306, Türkiye Kupası'nda ise 29 maça çıktı.
 
Tecrübeli futbolcu ayrıca Almanya'da Energie Cottbus ve İsviçre'de Basel'de de mücadele etti.
 
2 kez A Milli, 3 defa da A2 Milli Takımı'nda mücadele eden tecrübeli futbolcunun A Milli Takım formasıyla özel maçta Hırvatistan'a karşı 1 golü bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor