Eski Trabzonsporlu'dan hasretli sözler

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’a transfer olduğunda kariyerinin en yüksek bonservisini alan Tomas Jun, futbol hayatına devam ettiği Avusturya’nın SC Ritzing takımının resmi dergisine yapmış olduğu söyleyişi de hiç unutamadığı yılların Trabzonspor fo

Eski Trabzonsporlu'dan hasretli sözler

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’a transfer olduğunda kariyerinin en yüksek bonservisini alan Tomas Jun, futbol hayatına devam ettiği Avusturya’nın SC Ritzing takımının resmi dergisine yapmış olduğu söyleyişi de hiç unutamadığı yılların Trabzonspor forması ile oynadığı yıllar olduğunu söyledi. Jun, “ Trabzonspor’a büyük umutlar ile geldim. Ancak burada talihsizlikler yaşadım ve bekleneni veremedim. Futbolun aslında talihsizliklerindendir uyum sorunu. Bunu uzun süre yaşadım ve sonunda buradan ayrıldım. Taraftarlarını hiç unutamam. Çok ateşli ve takımına sahip bir taraf topluluğu oradan ayrıldığım için şuan üzgünüm.”dedi. Jun, 4 Milyon bonservis bedeli ile ayrıldığı Trabzon’dan şu an 0 bonservise kadar geriledi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor