Eski hakemin Trabzonspor isyanı!

Dün oynanan Gaziantepspor - Trabzonspor mücadelesinde hakem Ümit Öztürk'ün ev sahibi ekibin ceza alanı içinde gelişen pozisyonda çok net bir penaltıyı es geçmesi Trabzonsporluları isyan ettirmişti.   Bu sezon hakemlerin art niyetli hataları ile oldukça fa

Eski hakemin Trabzonspor isyanı!
Dün oynanan Gaziantepspor - Trabzonspor mücadelesinde hakem Ümit Öztürk'ün ev sahibi ekibin ceza alanı içinde gelişen pozisyonda çok net bir penaltıyı es geçmesi Trabzonsporluları isyan ettirmişti.
 
Bu sezon hakemlerin art niyetli hataları ile oldukça fazla canı yanan Trabzonspor'un uğradığı bu haksızlık eski hakem Serdar Tatlı'yı isyan ettirdi.
 
Fanatik Gazetesi'nde yazdığı köşe yazısında bu konuya değinen Tatlı, Bu kadar da olmaz dedi.
 
Serdar Tatlı'nın yazısı şöyle:
 
Ne hakem Ümit Öztürk ne de yardımcıları Erdem Şenin eliyle oynadığını görmedi. Devam ettirmeleri bu kadarı da olmaz dedirtti. Trabzonspor için galibiyet bir nebze olsun şans oldu.
 
Maçın 22. dakikasında hem ilave yardımcı hakem Ali Zağlının 1.5-2 metre önünde hem hakem Ümit Öztürk ve diğer yardımcı hakemi de çok net görüş alanında... Antepli oyuncu Erdem Şenin iki kolunu da yana doğru açıp topa doğru hamlesi sırasında, sol koluyla topla oynuyor.  Dediğim gibi bu üç tane hakemin çok net, şüpheye düşmeden karar vermeleri gereken penaltı kararında oyunu devam ettirmeleri, yani bu kadarı da fazla dedirten cinstendi. 
 
Sıkıntıya uğrardı!
 
Sonuçta eğer Trabzonspor takımı bu maçı galip bitirmemiş olsaydı, eminin ki özellikle son dönemlerdeki Trabzonspor Kulübünün açıklamalarıyla değerlendirdiğimiz zaman federasyon ciddi manada bu kez sıkıntıya uğrardı. Galibiyet bir nebze, onlar adına şans oldu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor