Eski golcüsü yeniden Trabzon'a önerildi

Trabzonspor'da 2012-14 sezonları arasında forma giydikten sona Halilhodzic döneminde istenmeyen adam olan ve Aytaç'a karşılık Eskişehirspor'a verilen Emre Güral'ın yeniden bordo mavililere önerildiği öne sürüldü.   Eskişehirspor'da oynadığı futbolla dikka

Eski golcüsü yeniden Trabzon'a önerildi
Trabzonspor'da 2012-14 sezonları arasında forma giydikten sona Halilhodzic döneminde istenmeyen adam olan ve Aytaç'a karşılık Eskişehirspor'a verilen Emre Güral'ın yeniden bordo mavililere önerildiği öne sürüldü.
 
Eskişehirspor'da oynadığı futbolla dikkat çeken ve geçen sezon 21 maçta 9 gol atan Emre bir süredir Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündemindeydi. Eskişehir’le sözleşmesini fesh ettikten sonra İstanbul Florya’ya yerleşen Emre, menacerler vasıtasıyla Fırtına’ya önerildi.
 
Kanatta da oynuyor
 
Yönetim Emre’ye kapıları kapatmazken, “Biraz düşünelim. Size dönüş yaparız” cevabını verdi. Emre Güral konusunda kesin kararı teknik direktör Ersun Yanal verecek. Yanal’ın istemesi durumunda Trabzonspor, bonservisi elinde olan eski futbolcusuyla sözleşme imzalayacak. Emre sadece forvette değil kanatlarda da görev yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor